top of page

INSTRUKTIONSFILM

Den mest effektive måde at undervise dine kunder og medarbejdere på. Instruktionsfilm kan også skabe kontakt til nye kunder på den hjælpsomme måde.

Videoer i undervisning er blevet uhyre populært de seneste år og .

Særligt fordi det er en effektiv måde at uddanne både dine kunder og dine medarbejdere i det, du ønsker.

 

Når du har fået udarbejdet instruktionsfilm kan de benyttes igen og igen, de kan ses hjemme i sofaen, og de er særligt effektive til dem, der lærer bedst visuelt.

Så brug for eksempel instruktionsfilm, når du skal uddanne dit personale i et nyt IT-system eller de indviklede GDPR-regler eller få optaget et allerede planlagt kursus.

 

E-learning har mange fordele, og du har mulighed for at implementere dem og få større fleksibilitet og kvalitet i din undervisning og oplæring.

Se eksempler på Instruktionsfilm her

Hvad kan en instruktionsfilm?

En instruktionsfilm kan gøre en kompleks proces nem at følge. Tag seeren i hånden og løs et problem, der måske ikke eksisterer endnu.

En instruktionsfilm kan bruges til undervisning af et hold medarbejdere, et stærkt strategisk værktøj til vejledning på en hjemmeside og en helt naturlig lead generator.

Har du en kompleks problemstilling, du skal forklare til et publikum? Tror du, den kunne være lettere at forklare i en video, hvor du kan kombinere billede, tekst, grafik og tale i én stærk kanal?

En instruktionsfilm er rigtig god kundeservice

Selvom du måske ikke selv føler, der er behov for en instruktionsfilm til at formidle dit budskab, din undervisning eller en proces, kunne den sagtens være en god idé alligevel. God kundeservice er i høj kurs i dag, og interaktionen med en god instruktionsfilm er et lysende klart eksempel på, at brugerne holder utrolig meget af at bruge dem.

Din instruktionsfilm er også en hjælp for dig

  • Den hjælper publikum og besøgende til at forstå dit budskab

  • Afklarer den et populært problem, kan den få mange visninger

  • Den kan øge aktiviteten på din ønskede platform

En instruktionsfilm vil næsten altid være til din fordel, når den opbygger eller understøtter din undervisning eller fungerer som en vejledning i en gør det selv-løsning.

Hos Nex Film kan vi hjælpe dig med at gøre videoen til en ubetinget succes for dine besøgende eller elever.

Hvornår er en instruktionsfilm mest effektiv?

Film i undervisningen er blevet utroligt populært — især med et øget fokus på fjernundervisning. Virksomheder har fået øjnene op for, at videoundervisning er en effektiv måde at uddanne medarbejdere og løse kunders udfordringer.

En enorm fordel ved instruktionsfilm er, at kunder og medarbejdere selv kan beslutte, hvornår de ser film materialet.

Instruktionsfilm kan benyttes, hvornår der end er brug for den, eksempelvis som en indføring i et nyt IT-system eller et GDPR-kursus for dine medarbejdere.

E-learning har mange fordele som supplement eller hjælp. Du kan implementere film i din ønskede læringsplatform og få større fleksibilitet i at understøtte din undervisning og oplæring.

Se eksempler på Nex Films instruktionsfilm her

Skal vi hjælpe dig med at udvide eller opbygge dit E-learning-univers?

 

Kontakt os her.

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page