top of page
Eventfilm

EVENTFILM

Få et fedt minde og godt markedsføringsmateriale med en professionel eventfilm.

Eventfilm er din mulighed for at få folk til at føle noget helt ned i maven fra det arrangement eller event, du vil vise frem.

Skal du for eksempel sælge billetter til næste event, kan du vise, hvor godt det var til det sidste event, hvor mange der kom, og hvor meget de hyggede sig.

Eventfilm fungerer særligt godt på sociale medier, men er også velegnede til TV eller din hjemmeside.

En eventfilm er den bedste reklame, du kan lave for dit event

Der er mange muligheder for at få dit arrangement til at fremstå så stærkt som muligt, så andre bliver fristet af at deltage.


Vi producerer eventfilm til konferencer, firmaarrangementer, teambuilding, koncerter, festivaller, bryllupper og meget mere.

Få et fedt minde og godt markedsføringsmateriale med en professionel eventfilm.

Se eksempel på eventfilm herunder:

Concert

Forevig højdepunkterne med en eventfilm

Holder du en stor jubilæumsfest? Er der arrangeret en stor firmafest? Står du for markedsføringen på en festival? Eller er der åbningsfest? Der er mange højdepunkter i livet. Står du overfor en af dem lige om lidt, og vil du gerne forevige det og dele det med medarbejdere, gæster eller publikum, kan du med fordel gøre det med en professionel eventfilm.

 

Der kan være mange grunde til, hvorfor du gerne vil dele det efterfølgende og bruge det som en aktiv del af din markedsføring. Vi behøver ikke en grund – for vi fanger gerne de bedste øjeblikke gennem linsen, klipper dem sammen og giver dig en eventfilm, som du kan dele på sociale medier eller din hjemmeside.

 

Vi dækker alt lige fra de store koncerter og festivaler til mindre arrangementer og aktiviteter. Vi hjælper dig med at skabe ekstra opmærksomhed, så du får fuldt udbytte af din markedsføring.

Hvorfor få lavet en eventfilm?

Når stemningen er god til eventet, og gæsterne er meget entusiastiske, er det meget almindeligt, at de gerne vil gense de sjove og fede øjeblikke. Det vil de gerne for at genopleve stemningen, få det til at vare lidt længere og ikke mindst for at dele det med venner og familie.

Så vil du gerne minde dine gæster eller kunder om en helt fantastisk oplevelse og event – det kan også være andet end fest og farver – er det oplagt at få lavet en eventfilm. Det er ikke kun god markedsføring lige nu og her. Det er det også på sigt, da det kan inspirere til at deltage i flere arrangementer, events eller aktiviteter, som du planlægger på et senere tidspunkt.

Uanset hvilket type af event der er tale om, dækker vi det med vores professionelle udstyr. Vi visualiserer det kreativt, professionelt og med den vinkel, som vi forinden er blevet enige om.

Én type film – mange forskellige events

Er du arrangør af en større festival? Står du bag planlægningen af nogle lokale koncerter eller arrangementer? Skal du afholde en camp for unge? Og vil du gerne give gæsterne en ekstra oplevelse i form af en eventfilm, som de kan nyde og genopleve de fede stunder fra?

 

Det er netop, hvad vi selv elsker ved eventfilm. For det giver arrangørerne mulighed for at filme i løbet af eventet eller arrangementet og at få det klippet, så det kan blive til en god afslutning eller en ekstra gave, når gæsterne kommer hjem og hopper på de sociale medier.

 

Eventfilm kan gå i mange forskellige retninger alt efter, hvad formålet er. Det vigtigste er dog, at vi er meget fleksible og således kan være der og producere dagsfilm under hele eventet. Her optager og redigerer vi på dagen, så indholdet kan være klar med det samme, hvis du ønsker det.

 

Vi har ikke krav til, hvilken type af event, det skal være. Vi rykker ud, om du er fra en organisation, virksomhed, forening eller privatperson. Vores fokus er blot at få lavet det indhold, du godt kunne tænke dig.

Hvad koster en eventfilm? Få et tilbud

Der er mange lag i det at få lavet en eventfilm. Det er desværre ikke ”bare” at optage og så hjem og redigere. Vi griber det meget professionelt an med storyboard, personlige møder og professionel redigering. Alt efter hvor omfattende det skal være – og hvor meget du har brug fra og for os – skræddersyr vi en pris.

 

Det er meget forskelligt, hvad det koster os at producere en eventfilm. Vi har derfor udelukkende skræddersyede priser, så du kun betaler for det, du får og ønsker. Vi er meget fair i vores priser og tør godt garantere et personligt og professionelt samarbejde, hvor du bliver lyttet til. Det er din film – så det er også dig, der har det endelige ord.

 

Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud eller for at høre nærmere.

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page