top of page

VIDEOPRODUKTION

Nex Film levere videoproduktion til mange formål.

Vi mener, at alle historier og budskaber kan leveres på video. Uanset hvor stort eller lille, din fortælling er, kan du derfor være sikker på, at vi kan lave en autentisk og professionel video uden at gå på kompromis med dit budskab.

Det vigtigste for os er, at din historie bliver fortalt, og at den bliver fortalt smukt, estætisk og mindeværdigt.

video-camere

Vores mange års erfaring gør os i stand til at udvikle og producere videoer til alle platforme. Det gælder både videoer til sociale medier, men også til de mange andre platforme, der findes, som f.eks. TV eller din hjemmeside.

Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i og se vores cases.

Her kan du se et udvalg af vores mange videoproduktioner.

video

Det handler om din virksomheds udtryk på internettet.

Nex Film styrker virksomheders profil, produkt og brand gennem foto og videoproduktion.

Vi er fleksible og sætter en ære i at levere kvalitetsproduktioner hver gang overfor vores kunder og samarbejdspartnere, ved at være hurtige og samarbejdsdygtige gennem hele processen fra pre- til postproduktion.

Vores arbejdsgennemgang løses altid med kritiske øjne, kvalitet og en god kundeservice. Altid i tæt dialog med kunden.

Vi hjælper jer med at få jeres visioner og budskaber ud til jeres kunder og samarbejdspartnere via professionel foto og video. 

Nex Film levere videoproduktion til mange formål. Læs mere om herunder, hvad vi kan tilbyde.

VIDEOPRODUKTION OVERBLIK

Photo Studio

PROFILFILM

Skil dig ud fra mængden med en visuel præsentation af din virksomhed, dine ydelser eller dine værdier.

Kort, præcis og beskrivende. Profilfilm er en måde at præsentere dig og din virksomhed på.

 

Ud over at give en seriøs præsentation af jer gør profilfilm jer også mere synlige på google. 

Læs mere om Profilfilm

Drone

DRONE VIDEO & FOTO

Drone optagelser giver ikke kun fantastisk flotte billeder, men det åbner også op for en verden af nye muligheder med vinkler og imponere.

Skab fornemmelsen af frit fald fra store højder, en voldsom menneskemængde til en koncert eller giv dine kunder det helt store overblik over et landskab af natur, mennesker eller bygninger. Drone video og foto tilføjer en helt ny dimension til dit content.

Læs mere om Droneoptagerlser

Undervisningsfilm

INSTRUKTIONSVIDEO

Instruktionsvideoer er den optimale brugsanvisning og kan gøre selv de mest komplekse budskaber forståelige og let tilgængelig fremover.

Gør dine instruktioner levende og klæd dine medarbejdere på fra start til slut i håndteringen af produkter, kunder, service og salg. Produktionen af en instruktionsvideo kan gøre undervisning meget lettere og vedkommende for dine medarbejdere.

Læs mere om Instruktionsvideo

Video Editing

PRODUKTVIDEO

Produktvideoer er essensen af blikfang.

Det produkt, du gerne vil markedsføre, bliver vist fra den 
helt rigtige vinkel og får lige netop den eksponering, der er behov for. Dine kunder vil elske en god 
produktvideo skabt i samarbejde med Nex Film.

Læs mere om Produktvideo

Testimonialvideo

TESTIMONIALVIDEO

Få en professionel udtalelse på video fra en tilfreds kunde eller samarbejdspartner.

Testimonial video er den bedste form for anbefaling, du kan få.

Den indeholder rosende ord fra 
dine gode projekter gennemført for tilfredse kunder. Alt det bedste fra den verden, du arbejder i

Læs mere om Testimonial video

Video Convention

EVENTVIDEO

En eventvideo er en livsvarig dokumentation af dit arrangement, teambuilding, konference, eller koncert.

 

Du kan fremvise den på sociale medier, til din familie eller som reklame for din virksomhed.

Læs mere Eventvideo

Nex Film optagelse
NEX FILM

Hvorfor benytte videoproduktion som en del af din markedsføring?

Har du lagt mærke til, hvor meget video fylder, når du scroller på Facebook eller dit feed på Instagram? Har du måske også lagt mærke til, at du husker levende billeder bedre, end du husker tekst?

Der er ret mange grunde til, hvorfor du straks skal gå i gang med at bruge videoproduktion som en del af din markedsføringsstrategi.

 

Én ting er, at dine konkurrenter sikkert allerede gør det. Noget andet er, at det er nemmere at få forbrugernes opmærksomhed. Men der skal ikke bare en video til.

 

Der skal gennemarbejdet indhold til, som fanger opmærksomheden på ganske få sekunder og er i stand til at fastholde denne opmærksomhed, så det bliver til engagement og interaktion med dit indhold.

For det er med til at give en længere rækkevidde – især ved sociale platforme.

 

Video er meget svært at glemme, fordi det taler direkte til vores følelser og sanser. Det efterlader et stort indtryk og er derfor et vigtigt og essentielt værktøj, når du gerne vil markedsføre et produkt, en ydelse eller et tilbud.

 

Er det gode grunde nok til at komme i gang med videoproduktion? Vi giver dig også gerne flere andre, så du ikke er det mindste i tvivl om, at det er en god ide at implementere video som en del af din strategi.

Showreal 2022 LOGO_short-280 optimized.gif

Professionel videoproduktion er en god investering

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at få en god video. For bag en professionel videoproduktion er der en masse overvejelser og tanker, der går forud for slutresultatet. Det er heller ikke til at undgå, at noget bliver justeret undervejs for at ramme spot on på budskabet.

 

Ja, du kan godt producere noget video på egen hånd. Men det bliver uden det professionelle touch og viden, som vi ligger inde med. Du skal se det som en god investering nu og på længere sigt, der kan hjælpe dig med at tiltrække nye kunder, medarbejdere eller måske samarbejdspartnere alt efter type af videoproduktion.

 

Hver eneste videoproduktion er unik for os, fordi processen og ønskerne er forskellige fra gang til gang. Vi kan dog godt love, at vi gør en dyd ud af hver eneste videoproduktion uanset omfang og budget.

Videoproduktion
Videooptagelse

Videoproduktion af høj og professionel kvalitet

Når du vælger at benytte os som dit produktionsselskab, kan du regne med at få et produkt, der er gennemarbejdet, optimeret efter målgruppen og vækker interessen. Du kan forvente et samarbejde med en god kommunikation, gode ideer og udstyr, der er af professionel kvalitet.

 

Det er vigtigt for os, at du ender med et produkt, som du stolt kan vise frem, men som også giver dig de resultater, du håber. Vil du gerne se vores stil, og hvad du helt konkret kan forvente af kvaliteten af videoproduktion, viser vi dig gerne nogle af vores referencer.

 

Hele processen foregår gennemsigtigt og med det gode samarbejde for øje, så du kan være tryg ved, hvad der foregår, og hvad der bliver sat i gang. Det skal helst gerne være en god oplevelse, så du også har lyst til at bruge os igen en anden gang.

 

Er det os, der skal hjælpe dig med videoproduktion? Så ring eller skriv til os i dag.

Hvad koster en videoproduktion?

Hvor end vi gerne ville, er det meget svært for os at give en pris på den videoproduktion, du gerne vil have os til at udføre. For det indebærer, at vi er nødt til at kende til opgaven og dens omfang først. Skal vi ”kun” filme? Skal vi hjælpe med ideer? Hvor meget skal vi redigere? Skal det foregå til lands, til vands eller i luften? Der er mange aspekter at tage hensyn til i forbindelse med videoproduktion.

 

Find derfor hellere end gerne telefonen og ring til os for en snak eller skriv en mail med uddybende detaljer. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi vil som udgangspunkt gerne hjælpe dig – vi skal også blot være sikre på, at vi er det produktionsselskab, som du har brug for og leder efter. Det finder vi kun ud af ved at tage en snak!

 

Vi kan dog sige, at vi er meget bevidste om at holde omkostningerne nede, så selv små virksomheder kan være med, selvom budgettet måske ikke er det største. Uanset om vi laver videoproduktion i Aarhus, Odense, Aalborg eller København så finder vi en løsning til dig.

 

Vil du have et tilbud på videoproduktion? Så kontakt os i dag!

NEX NY 300 optimized.gif

Skal vi tage os af din videoproduktion?

Om ideerne er mange, eller du gerne vil have professionelt input til at komme i gang og ud over stepperne, ser vi frem til at høre fra dig. Vi brænder for at lave video for små og store virksomheder, organisationer, foreninger eller private.

 

Så længe du blot er indstillet på en professionel arbejdsgang med professionelt udstyr, så er vi her for at gøre ideer til levende og inspirerende billeder.

Inden vi kommer for langt i processen, kan vi godt lide at mødes. Det er et godt udgangspunkt for at se hinanden an, mærke kemien og generelt vende spørgsmål og tanker om processen.

Vi passer det ind i din kalender og kommer gerne forbi dig. Vi håber at blive dit foretrukne valg til videoproduktion, uanset hvad du ønsker at få lavet.

Skal du have lave videoproduktion i Aarhus, Odense, Aalborg eller København, vi kører ud i hele landet.

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

Nex Film arbejder med videoproduktion overalt i Danmark.

  • Aarhus, Skanderborg, Horsens og Randers

  • Vejle, Fredericia og Kolding

  • Odense og fyn

  • København og Sjælland

  • Fra Aalborg og Frederikshavn til Sønderborg

  • Esbjerg, Billund, Herning, Silkeborg og Viborg

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

6.jpg
12.jpg

Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Vil du gerne i kontakt med os vedrørende en videoproduktion, så skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page