top of page

Reklamevideo

Reklamevideo – et stærkt virkemiddel i din markedsføring

Vi bliver mere og mere digitale. Video indhold fylder mere og mere, når vi scroller på Facebook eller tjekker feedet på Instagram. Ja, faktisk er video det indhold, der performer absolut bedst på sociale medier.

 

Video fænger. Video fanger. Vil du derfor gerne ud over stopperne med din virksomhed, produkter eller budskab er video måden at gøre det på. Går du og overvejer det – og har du derfor lagt vejen forbi os – er det fornuftigt at sætte i gang.

 

Hos Nex Film har vi specialiseret os i det, vi kalder for reklamevideo. Måske du straks tænker på TV-reklamer. Men reklamevideo er så meget mere end TV. For i takt med udbredelsen af sociale medier og måden vi bruger nettet på, opstår der mange og nye kreative måder at brande sig selv på gennem video.

 

Vil du gerne lave en reklamevideo for nogle produkter til SoMe? Vil du gerne lave en reklamevideo til TV? Biografen? Eller har du et budskab, du gerne vil ud med gennem en reklamevideo på YouTube?

 

Uanset hvad du har i tankerne, er vi nysgerrige og lydhør. Vi hjælper dig meget gerne med at folde din storytelling ud, så det bliver, præcis som du har håbet på.

Skal vi tage en snak om reklamevideo? Så kontakt os gerne

Se eksempler på reklamevideo herunder og se flere af vores film her

Væk følelserne hos målgruppen med en reklamevideo

Ord er stærke. Men videomarkedsføring er i disse år dét, der tryllebinder forbrugerne. Det er blevet meget populært – og det er der en god grund til. For videoer taler direkte til følelser og sanser. Det gør de på en måde, som hverken tekst eller billeder formår. Faktisk husker mennesker bedre video end tekst og billeder. Farver, bevægelser og lyd er nemlig med til at stimulere hjernen, så den husker et givent budskab bedre. 

Når du laver en reklamevideo, er det derfor vigtigt at tale til følelserne hos den, der skal se videoen. Det gælder uanset, om du gerne vil sælge et produkt eller ydelse eller komme ud med et budskab i forbindelse med en kampagne. 

Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge reklamevideo. Vi kender til de gode virkemidler, så dit budskab kommer frem og brager igennem. Din reklamevideo skal gerne kunne mærkes. Vil du gerne have et professionelt team til at hjælpe dig, er vi lige her – bag skærmen. Vi er her til at komme med de gode ideer eller vinkle videoen, så den rammer målgruppen lige dér, hvor den skal. 
 

Skab engagement hos din målgruppe

Har du udfordringer med at få skabt engagement på dine sociale medier, din hjemmeside eller et tredje sted? Så kan en reklamevideo være vejen til at fange opmærksomheden hos målgruppen på. Det er ofte lettere at få brugere eller potentielle kunder til at engagere sig med indholdet, når det er video. Fordi det er mere relaterbart. Det spiller på følelserne. Det kan spille på humoren. Det kan spille på det intime.

 

Når det er nemmere at relatere til indholdet, bliver man helt automatisk også mere tilbøjelig til at engagere og interagere sig med det.

 

Din og vores opgave med reklamevideoen er så blot at sikre, at målgruppen bliver fanget i de første fem sekunder og kan lide, hvad de ser. For så er chancen for, at de ser videre eller kvitterer ved at klikke sig videre, give et like eller smide en kommentar større.

 

Så lad os sammen finde ud af, hvordan vi fanger målgruppen!

Opnå flere leads

Video performer som sagt bedre end tekst og billeder. Det gør det på mange forskellige platforme og i forskellige henseender. Men flere undersøgelser viser også, at video som content skaber mere end 50% flere leads med tilsvarende stigning i brand awareness.

 

Det synes vi taler rigtig godt for, at du skal i gang med reklamevideo. For det er en investering, der har et fantastisk potentiale til at tjene sig selv hjem mange gange, hvis det er gennemarbejdet og taler lige i forbrugernes hjerte.

 

Reklamevideo er især effektivt til at skaffe leads på sociale medier, hvor man kun har et ganske kort øjeblik til at fange opmærksomheden i alt den støj, der er på feedet. Så kan vi sammen skabe en video, der fanger med det samme, er du godt stillet til at vækste, skaffe nye kunder og øge kendskabet til din virksomhed.

 

Vi synes, det vil være fantastisk at kunne bidrage til større succes i din virksomhed. Det hele starter med et opkald eller en mail. Herfra snakker vi videre om storyline og ideer, samt hvordan vi får dit budskab bedst muligt ud.

Hvad koster det?

Hvad vil du gerne have lavet? Det er først og fremmest, hvad vi skal have styr på, inden vi kan komme nærmere en pris. For denne er naturligvis afhængig af omfanget af reklamevideoen og hvilke krav, der stilles til os.

 

Vi er meget gennemsigtige. Vi har blot brug for nogle nærmere detaljer for at kunne give dig en nøjagtig pris på, hvad det vil koste at lave den reklamevideo, du har i tankerne. Det spænder meget bredt alt efter, om det er en kort reklamevideo til SoMe eller en større produktion til TV. Der er ikke én reklamevideo eller video, der er ens. Det er forskelligt, hvor meget tid det tager, eller hvad der skal til for at få den til at være lige i øjet.

 

Men lad os tage en god og grundig snak om det eller send os en mail med så mange detaljer som muligt. Så spørger vi gerne nærmere ind og giver dig en uforpligtende pris på, hvad det vil koste at lave en reklamevideo sammen med os.

Så er du herefter velkommen til at kontakte os nærmere, hvis du synes, det lyder interessant og kunne være noget for dig.

Hvilken type reklamevideo skal vi lave for dig?

LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube, Biografen, TV2 eller kører på en skærm ved jeres reception. Hvor skal vi lave en reklamevideo til, og af hvilken type skal det være? Der er mange spændende retninger at gå med reklamevideoer. Vi har gennem årene lavet til mange forskellige platforme – og vi bliver kun mere og mere erfarne i takt med, at mulighederne for eksponering bliver flere.

Vi er et team, der ser mulighederne frem for begrænsningerne. Vi er også et team, der ikke er bange for at komme med ideer eller at udfordre den storyline, du måske har overvejet. For det er i samspil med hinanden og med inspiration fra begge parter, at vi oplever, at de gode ideer og content opstår.

 

Vi giver også både råd og vejledning med på vejen baseret på vores erfaring. Vi ønsker, at du får det bedste mulige resultat – og at du er glad for vores samarbejde. For det er i din tilfredshed med videoen, og målgruppens modtagelse af den, at vores succes ligger.

 

Vi er spændte på at høre, hvad vi mon får lov at hjælpe dig med at producere.

Vi har en professionel arbejdsgang

Har du brug for hjælp til ide og konceptudvikling? Skal vi tage os af speak? Kunne du også godt tænke dig undertekster? Der er mange ting at tænke på i forbindelse med produktionen af reklamevideo. Vi tager os af mange facetter og kan således være med helt fra udviklingen af ideer til det endelige touch redigering, musik og undertekster.

 

Vi går til arbejdet med reklamevideo med kritiske øjne og en høj kvalitet. Vi er meget bevidste om, at det for dig er en investering at bruge os til at lave reklamevideo. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at den er gennemarbejdet og professionel, fordi den har en betydning for dit salg og markedsføring.

 

Vi fortæller gerne nærmere om vores arbejdsgang og proces, så du kan føle dig i gode og sikre hænder. ​

Skal dit produkt eller budskab gøres levende? Ring eller skriv til os 

Om det er et produkt, et tilbud eller din virksomhed, du gerne vil have fremhævet og spredt et budskab om, hjælper vi dig med at udvikle en original og unik reklamevideo. Vi er med, når der skal optages, produceres og redigeres. Vores fokus er at ramme de gode selling points og fremhæve de værdier, du synes er relevante. Om du allerede har en stærk formodning om, hvordan det skal være, eller om du ønsker vores professionelle besyv, er vi ikke blege for at hjælpe og træde til.

 

Vejen til at gøre dit produkt eller budskab levende er ikke langt væk. For det er lige her hos os, Nex Film.

 

Vil du gerne høre mere eller se nogle af vores referencer? Så hold dig endeligt ikke tilbage med at kontakte os i dag. En reklamevideo er en længere proces. Så jo før, vi kommer i gang, jo bedre (og vi vil jo også bare helt vildt gerne vise dig vores talenter).

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor foto og video:

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page