top of page
Drone foto og video

DRONE FOTO & VIDEO​

Tag din markedsføring til nye højder med droneoptagelser

Du har sikkert set en del eksempler på dem på det sidste. De seneste år er mængden af dronefilm eksploderet på alle platforme. Og det er der en god grund til.

Dronefilm er gode til det større perspektiv. Når du skal fortælle om omgivelserne, når der skal fremvises bygninger, når et størrelsesforhold skal fremhæves.

 

Dronevideoer giver dig det store perspektiv, når der er brug for det.

Har du en begivenhed, du gerne vil have filmet i fugleperspektiv? Skal du bruge naturoptagelser som en del af markedsføringen af en kampagne? Eller mangler du nogle opdaterede domiciloptagelser i et nyt og højere perspektiv? Droneoptagelser kan bruges til rigtig meget i foto og videoproduktion til online markedsføring.

 

Det er et effektivt værktøj til at finde nye og spændende vinkler til billeder, vise omfanget af et koncept eller til brug som en integreret del af en længere video eller film. Video bliver til stadighed mere og mere populært – herunder også droneoptagelser, fordi det kan skabe helt unikke perspektiver i en video.

 

Der er ikke noget at sige til, at det er efterspurgt, da det har en fængende effekt og kan skabe en anden dynamik og bidrage til anderledes storytelling.

 

Vil du gerne udelukkende have droneoptagelser? Eller ønsker du at kombinere dronevideo med almindelige optagelser i en reklamefilm? Uanset hvad du ønsker kan vi hjælpe dig med at få det lavet, så du kan tage din markedsføring til nye højder

Med en dronevideo kan du vise vinkler og perspektiver, der ikke før var muligt. Dronevideoer kan kombineres med almindelige videoer og give en hel unik helhedsoplevelse, som du og dine kunder ikke vil gå glip af.
 

Drone optagelser giver ikke kun fantastisk flotte billeder, men det åbner også op for en verden af nye muligheder med vinkler og imponere.

 Certificeret af Trafikstyrelsen


Der findes en række regler og love, som skal overholdes, før man kan foretage en droneflyvning. Vi er nøje opmærksomme på loven og de ændringer, der måtte forekomme. Vores dronepiloter er uddannede og certificeret af trafikstyrelsen. Vi efteruddanner os løbende ift. det nyeste udstyr og teknologi for at yde den bedste service.

 

Altid høj kvalitet
4K optagelser. Vi har kun professionelt udstyr og viden til at betjene det, så du kan bruge resultatet i mange år fremover.

Vi bruger droneoptagelser i rigtig meget af det vi laver, se eksempler på droneoptagelser herunder og flere af vores film her

godkendt-trafik-bygge.webp
Drone controller
Drone
Drone foto og video

Droneoptagelser – Når du har brug for det store perspektiv 

Har du set mange gode eksempler på videoer, hvori der er brugt droneoptagelser? Det er der en stor chance for, at du har, da det er eksploderet i popularitet. Det er også en fantastisk måde at få integreret et større perspektiv, når du gerne vil fortælle om omgivelserne, fremvise bygninger eller fremhæve et størrelsesforhold. Du får det store og flotte perspektiv, når du har brug for det med dronevideo. 

Med vores professionelle droner hjælper vi dig til at få vinkler og perspektiver, der ikke tidligere var mulige. Vi fletter det sammen med andre optagelser, så du får en unik video og historie, der bindes smukt sammen som en helhed. 

Skal vi hjælpe dig? 

Droneoptagelser til koncerter og begivenheder 

Skal du arrangere en begivenhed eller et event, der også gerne skal benyttes til markedsføring på et senere tidspunkt? Eller er du arrangøren af en koncert, som du gerne vil have foreviget og bruge som reklame? Droneoptagelser er perfekte i forbindelse med små og store begivenheder, hvor særligt omgivelserne og stemningen er vigtige at fange.

Det er ideelt til brug til markedsføring af senere koncerter eller events, da det at kunne vise omgivelserne og omfanget ovenfra giver et helt andet og fængende indtryk på dem, der bliver eksponeret for videoen. 

Vi har tilladelse til at flyve i bymæssigt område og er meget opmærksomme på flyvestil og højde, når der er mange mennesker samlet der, hvor vi skal flyve. Du kan derfor være ganske tryg. 

 

 

 

 

 

 

Skab en æstetisk wow-effekt med dronevideo 

Vil du gerne vise noget flot natur frem? Noget storartet kunst? Eller nogle særlige linjer? Måske du har et meget æstetisk område i tankerne i forbindelse med den reklamefilm, du gerne vil bruge i lanceringen af et produkt? Æstetik spiller meget ind i reklamefilm. Det er droner særligt gode til at fange. Især når det drejer sig om æstetik i det udendørs. Om det så er i naturen, i byområde eller i forbindelse med et opbyggelsen af et event. 

Vi hjælper dig gerne med at tænke det æstetiske aspekt ind i din dronevideo, så den får den wow-effekt, du har brug for og godt kunne tænke dig. Vi skyder nemlig alt lige fra byggeri og begivenheder til biler og både. 

Lad os sammen skabe den helt rette stemning, æstetik og finish. 

Dronebilleder – få taget flotte billeder ovenfra 

Vil du gerne kombinere video med billeder? Eller vil du udelukkende have taget dronebilleder? Det er også noget, vi gør os meget i. Måske du gerne vil have taget nogle flotte naturbilleder til SoMe? Eller få et nyt og mere fængende perspektiv af et eller flere af dine produkter til en kampagne? 

Dronebilleder er et godt aktiv i markedsføring både til sociale medier såvel som til web eller klassiske tryksager. Nogle gange er det højde, der skal til for, at produktet, bygningen eller eventet tager sig ud fra sin bedste side. 

 

Har du selv nogle tanker om, hvad du gerne vil have? Eller vil du gerne have vores besyv med? Vi lytter naturligvis til dine ønsker vedrørende dronebilleder, men kommer også gerne med vores egne input baseret på erfaring og kreative ideer, der opstår, så du kan få det bedste mulige materiale. 

Showreal 2022 LOGO_short-280 optimized.gif
Quadcopter
Playing with a Drone
Drone foto og video

Hvad koster droneoptagelser og dronebilleder? 

Vi vil meget gerne give dig en specifik pris på, hvad det koster at lave droneoptagelser eller tage dronebilleder i dit tilfælde. Men da det kommer helt an på opgaven, kan vi ikke give dig en pris, før vi kender til de nærmere detaljer. 

Vi kan dog gøre det, at vi giver dig et gratis tilbud på din opgave. For vi finder gerne en pris på, hvad det koster, når vi kender til opgaven, og hvor meget der ligger på vores bord at planlægge. 

Når du kontakter os vedrørende prisen, fortæller vi også gerne nærmere om, hvad der er inkluderet i prisen.

Vi ønsker at gøre det så gennemsigtigt som muligt, så du kan være helt tryg ved hele processen. Vi er til at snakke med og er meget fleksible, når eller hvis der er behov for det. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for dine droneoptagelser og billeder – og det går vi gerne langt for at sikre. 

Hvor udfører vi droneoptagelser og dronebilleder? 

Vi holder til i Aarhus, men har hele Danmark som vores arbejdsplads. Vi holder os ikke tilbage, når der byder sig en god mulighed for at lave droneoptagelser for dig – også selvom det måske er i Odense eller København. 

Det vigtige for os er ikke, hvor det foregår, men hvad produktet er og gerne skal ende ud i. Kontakt os meget gerne, uanset hvor du ønsker at få optaget dronevideo henne, eller hvis du gerne vil høre nærmere om mulighederne.

Vi håber at gøre det til en fornøjelse for dig at få produceret dronevideo. 


Droneoptagelser med certificerede piloter 

Selvom det ser legende og flyvende let ud, når en drone flyver afsted, går der mange timers forberedelse og øvelse forud for det. Der er mange regler at holde styr på, lige så vel som det kræver en rolig hånd og et godt overblik at få flydende og stabile billeder. 

Du kan trygt benytte dig af os til produktion af dronevideo, da vi er certificeret af Trafikstyrelsen. Vi er uddannede og har de godkendelser, der skal til for at lave de optagelser, du har brug for. Vi holder os altid inden for reglerne og de udstykkede rammer. 

Vores droner laver optagelser i 4K, hvilket er i meget høj kvalitet både nu og i mange år fremover. 

Foruden at være gode til at betjene en drone, og at kunne flyve den uden at lave ulykker, har vi også øje for detaljen. Vi er trods alt først og fremmest video- og filmskabere. Vi har derfor også øje for de rette optagelser, vinkler, lys og meget mere, som er nødvendige for at skabe netop den fortælling og stemning, du har i tankerne. 

Få skræddersyede droneoptagelser 

Vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden? Eller tilføre din reklamevideo en særlig stemning? Mulighederne er mange med en drone, da perspektiverne kan skræddersys efter, hvad der passer ind, og hvad du har af ønsker. 

Vi er meget øvede dronepiloter og kan derfor tilbyde forskellige former for droneoptagelser. Om det er i forbindelse med outdoorkampagne, optagelser af kontorerne inden for eller en præsentation af domicilet. Det kan gå i mange forskellige retninger i både personlig og professionel karakter. 

Vi benytter os udelukkende af professionelle droner og har så mange timers flyvetid bag os, at vi kan sikre flydende og stabile optagelser. 

Vil du gerne vide mere om droneoptagelser? Så kontakt os meget gerne i dag. 

 

Skal vi tage dig med op i luften? 

Er du klar til at prøve noget nyt? At komme op i luften og se, hvad der kommer ud af det? Vi elsker at overraske og glæde med professionelle droneoptagelser. For det kan noget helt andet end andre typer af optagelser. Vi er fuldstændig klar på at hjælpe dig og din markedsføring med at blive flyvende. 

Det kræver kun et opkald eller en mail. Så finder vi sammen ud af, hvad der skal til, hvordan det skal planlægges, og ikke mindst hvor vi skal optage henne. Vi er spændte på at høre om dine planer og at føre dem ud i verden.

Kontakt os i dag lad os få en god og inspirerende snak. 
 

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page