top of page
11062b_d259ebbc23424158a5900b0a93bd4028~mv2_edited.jpg

TESTIMONIAL VIDEO

Lad dine kunder fortælle om dig og få troværdighed og tillid.

En testimonial video er kundeudtalelser fra dine tilfredse kunder, samarbejdspartnere eller dine ansatte.


En ting er, hvad du selv har at sige af gode ting om din virksomhed. En anden ting er,
hvad dine kunder har at sige om den.


Dine kunders ros vil til hver en tid fremstå langt mere troværdigt end din egen ros af din
virksomhed, sådan er det bare.

Ligesom gode anmeldelser opbygger dette en stor troværdighed og tillid.​

En testimonial video er et yderst effektivt redskab til at skabe et stærkt tillidsbånd mellem virksomhed og kunde.​

Styrk din markedsføring med testimonial video

Anmeldelser og mund-til-mund er uhyre vigtigt for at finde nye kunder og vækste sin virksomhed. Det kan du aktivt støtte op om ved at få lavet det, vi kalder for testimonial video eller kundecase video. 

Det er en meget troværdig måde at gøre det på, da du her lader dine kunder bruge energi på at fortælle andre, hvor god din virksomhed er til netop det, den tilbyder.

Når du lader dine egne kunder sidde og fortælle om tilfredsheden af arbejdet, styrker du troværdigheden og tilliden. Men du undgår også at komme til at rose dig og dine resultater, så det fremstår utroværdig og som selvfed markedsføring. 

 

Den styrker din strategi og gør dig til en mere attraktiv samarbejdspartner. 
 

Fists in Solidarity
Image by Voyage Pro
Image by krakenimages
testimonial.jpg
11062b_d259ebbc23424158a5900b0a93bd4028~mv2_edited.jpg

Hvad er en god testimonial video?

Den gode testimonial video er, når den virker naturlig. Når det fra kundens side virker helt oprigtigt at rose dig og virksomheden – om du så er leverandør, samarbejdspartner eller noget tredje.

Der skal være god energi i videoen, lige så vel som der ikke skal være tvivl om, at din virksomhed er troværdig og dygtig. 

Den gode testimonial video overbeviser potentielle kunder om, at du og din virksomhed er den rette for dem. Sker det, har videoen tjent sit formål. 

Den kan derfor i høj grad også bruges til at konvertere nye kunder med. For anmeldelser og udtalelser er et vigtigt element for mange, når de skal vælge et nyt sted at shoppe eller finde en ny samarbejdspartner. 
 

Fang nye kunder med kundecase video

Vi bliver bombarderet med informationer hver eneste dag. Det gør vi, når vi tænder for fjernsynet, når vi scroller på sociale medier, eller når vi går ind i en bus. Der er informationer over det hele.

Derfor er det nødvendigt at skille sig ud og gøre det nemt for potentielle kunder at finde dig. 

 

Når det dertil også går meget hurtigt i den online verden, er det vigtigt med et fokus på at fange kundens opmærksomhed inden for ganske få sekunder. I stedet for en traditionel tekst om casen, kunne det fordelagtigt være en video i stedet for.

Sidder den lige i skabet, kan du i højere grad være sikker på at blive set. 
 

RedGreen - Testimonial
Afspil video
11062b_d259ebbc23424158a5900b0a93bd4028~mv2_edited.jpg

Vis, at du skaber resultater

Det er nemt at skrive, at man leverer og kan finde ud af X og Y.

Men i en tid, hvor konkurrencen er stor, er det vigtigt at sætte fokus på troværdighed og de egentligt opnåede resultater. Hvad er det, virksomheden er god til? Hvad er der blevet skabt af resultater?


Der er ikke noget mere betryggende for en potentiel kunde at se en tidligere kunde udtale sig om den gode relation, det høje serviceniveau, resultaterne og meget andet, der kan være relevant for virksomheden. 

Vis det i en video stedet for at skrive om det. For det virker!

Skal vi tage en snak om testimonial videoer? 

Vil du gerne se nogle eksempler på nogle kundecase video, vi tidligere har lavet? Eller er du lidt nysgerrig på, hvordan vi griber sådan en opgave an? Så kontakt os meget gerne for at høre nærmere om hele processen, og hvad du kan forvente dig af et samarbejde med os. 

For os er videoen en succes, når du er tilfreds, og den virker efter hensigten. Vi bistår gerne med rådgivning og vejledning fra A-Z, hvis ikke du før har gjort dig i markedsføring med video. 

Når vi har taget en snak, finder vi sammen ud af, hvordan det hele skal ske i praksis, og hvad du kan forvente af leveringstid med mere. 

Tandklinik - Testimonial video
Afspil video

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page