top of page

PRÆSENTATIONSFILM

Styrk din virksomhed med en professionel præsentationsfilm

En præsentationsfilm, er god til at levere rygradsfortællingen i din virksomhed, afdeling eller organisation. Den fortælling, som viser jeres DNA og værdier. Præsentationsfilm er særligt gode til nye samarbejdspartnere eller til at have liggende på hjemmesiden, så folk kan se, hvem I er, og hvad I står for.

Her har du mulighed for at skabe din egen fortælling.

 

En præsentationsfilm er dit billede udadtil.

 

Det er i mange tilfælde førstehåndsindtrykket, hvor du har mulighed for at danne grundlaget for et stærkt bånd til både kunder og samarbejdspartnere.

Præsentationsfilm er produceret med levende billeder og lyd med en fortælling af din virksomhed. De kan for eksempel bruges på din virksomheds hjemmeside eller sociale medier, hvilket får jer til at se mere professionelle og troværdige ud.

Præsentationsfilm er et stærkt redskab at bruge i markedsføring, da den belyser din virksomheds produkter, visioner og historie.

Formålet med en præsentationsfilm

Med en professionelt produceret præsentationsvideo har du muligheden for at give dine kunder et unikt indblik i din virksomhed. På den måde kan du skabe en tættere relation til dine kunder og øge chancen for, at de foretager køb hos din virksomhed frem for dine konkurrenters.

Hos Nex Film tilpasser vi din præsentationsvideo, så den rammer din målgruppe bedst muligt.

Se eksempler på en præsentationsfilm herunder og se flere af vores film her

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Tal direkte til potentielle kunder med præsentationsfilm

Vil du gerne skabe mere værdi for din virksomhed, uden du aktivt behøver være i gang hele tiden? Og vil du gerne klart og tydeligt formidle til potentielle kunder, hvem virksomheden er, og hvad den står for?

 

For os er det vigtigt at skabe videoindhold, der går direkte ind hos den, der ser den. En præsentationsfilm og en hvilken som helst anden video skal gerne få modtageren til at reagere – forhåbentligt til fordel for dig.

 

Præsentationsfilm er en anderledes og alternativ måde at markedsføre sig selv og virksomheden på. Men det er et valg, der med velproduceret indhold kan skabe et godt grundlag for flere kunder.

Hvad er en præsentationsfilm?

Vi plejer at sige, at det er dit billede udadtil. En præsentationsfilm benytter vi til at hjælpe dig med at give et godt førstehåndsindtryk. For det er en video og indhold, der med levende billeder og lyd fortæller mere om din virksomhed. Det er en video, du kan bruge til at have fast på hjemmesiden eller til brug på sociale medier.

 

Det er en video, der giver et professionelt indblik i, hvad man kan forvente af dig og virksomheden ved et samarbejde. 

 

Du inviterer kunder og partnere ind i virksomhedens univers ved at vise kernefortællingen og dermed gøre det nemt at forstå, hvem I er.

NEX NY 300 optimized.gif

Brug præsentationsfilm til at skabe mere trafik til hjemmesiden

Vil du gerne gå fuldt ind på at skabe mere trafik til hjemmesiden? Vil du gerne nå længere ud og få flere leads? Det kan du faktisk bruge en præsentationsfilm til. For det behøver ikke kun være en film, der ligger fast på hjemmesiden som en levende fortælling om, hvem I er.

 

Præsentationsfilm kan også bruges på sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. For video vinder mere og mere frem. Det er, hvad brugerne helst vil bruge deres tid på. Så ved at følge tendensen og bruge en spændende og fængende præsentationsfilm til at skabe opmærksomhed, får du også ekstra eksponering. Det vil kunne mærkes på bundlinjen.

 

For det gode ved en præsentationsfilm på sociale medier er, at den ikke stopper med at arbejde, selvom du er gået hjem. Den bliver ved med at sørge for eksponering, så du forhåbentligt kan møde ind til nye kunder eller flere forespørgsler.

 

Skal vi hjælpe dig med at lave en professionel præsentationsfilm til sociale medier?

Skil dig ud med god storytelling i din præsentationsfilm

Vil du gerne undgå, at dit indhold drukner i mængden? Det skrevne ord kan fortælle meget. Men det kan også være svært at koncentrere sig om, når man som kunde gerne vil finde den rette virksomhed. Selvom det skrevne ord også er stærkt, er tendensen i øjeblikket, at video har mere gennemslagskraft.

 

For levende ord og billeder er til at forstå. Det er nemt at sætte sig ind i. Det er nemt at mærke. VI har i mange år beskæftiget os med kernefortællinger og præsentationsfilm, hvorfor vi gerne bistår dig med hjælp, råd og vejledning, så dine ideer og visioner bliver omdrejningspunktet.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at eksponere din virksomhed, så den brænder igennem med levende storytelling.

Skal vi lave din præsentationsfilm?

For der er ikke noget, vi hellere vil! For os er det en ære at få lov til at formidle din virksomheds kerneværdier ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det hele starter med en snak og en eventuel kop kaffe, hvor vi får forventningsafstemt og snakket nærmere om, hvad du har i tankerne.

 

Vi hjælper dig med ret meget. Faktisk med alt lige fra ideer til det endelige touch. Vil du derfor gerne skille dig ud, men har du brug for lidt professionel feedback, er vi her for at hjælpe dig i mål.

 

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse med at lave en præsentationsfilm, så du forhåbentligt har lyst til at bruge os igen, når marketingsafdelingen kalder efter noget nyt materiale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Showreal 2022 LOGO_short-280 optimized.gif

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page