top of page
Outdoor Movie

BIOGRAF REKLAME 

Vintage Movie Projector

Få opmærksomheden fra en hel sal med en biograf reklame

Har du længe overvejet at prøve noget helt andet med din markedsføring? Vil du gerne udnytte den eksponering, du kan få fra den lokale biograf? En biograf reklame er oplagt, når du driver en virksomhed, der er afhængig af lokale kunder.

 

For selvom du er lokal, er det ikke givet, at de kommer hos dig, eller at de kender til din eksistens. Det kan du gøre noget ved med en visuelt flot biografreklame. Sammen med anden markedsføring kan det være meget gennemslagskraftigt og give dig meget fokus meget hurtigt.

 

Vi tænker også nemlig også gerne ind, at reklamen må laves i andre formater, så den sideløbende kan køre på sociale medier som en SoMe video, og du dermed kan få det maksimale ud af dine markedsføringskroner.

Biograf reklame – Nå ud til de lokale

Driver du en lokal butik eller virksomhed? Vil du gerne nå ud til de lokale på andre måder end med SEO og reklamer på Google? Så er en biograf reklame et rigtig godt sted at starte, da det er et godt lokalt medie – for det er de lokale, der kommer i biografen og ser film.

 

Det gode ved en biograf reklame er desuden, at du har et stort publikum, der ser dem. De er måske ikke alle lige oplagte at eksponere din virksomhed for – men du vil med al sandsynlighed ramme nogen, der ikke nødvendigvis har kendt til dig før, og for hvem du kunne være interessant.

 

Du har dog stadig muligheden for at vælge et bestemt segment. Ønsker du at ramme kvinder, mænd, unge eller børn?

 

Om du står for markedsføringen af din egen frisørsalon, tøjbutik eller for en uddannelsesinstitution, er en biograf reklame relevant for dig.

Få en biograf reklame med gode og gennemslagskraftige virkemidler

En biografreklame skiller sig ud, fordi den kan gøres gennemslagskraftig med rigtig god lyd, flotte billeder og en stor skærm, som man ikke ser og oplever på andre medier. Men selvom den skiller sig ud, er den også en kunst at gøre spændende og fængende for publikum. For det er en bred skare af mennesker, der sidder klar til at hygge sig med en film – så indgangsvinklen og virkemidlerne skal vælges meget nøje, så hele salen sidder og bliver draget af historien og indholdet.

 

Den opgave vil vi meget gerne tage på vores skuldre. Vi er meget erfarne inden for produktion af video – herunder også biografreklame. Vi hjælper dig således også gerne med at komme på den gode ide, så du får lavet en reklame, der brænder igennem og sætter sig fast på nethinden.

 

Vil du gerne udnytte reklamens potentiale, kan vi med få justeringer også få den til at fungere på sociale medier.

Audience
Watching a Movie
Popcorn
Cinema Complex

Hvordan skal din biografreklame være?

Det er allerede nu, din biograf reklame begynder at tage form! Jo flere tanker du gør dig, jo bedre et potentiale er der for at skabe en reklame, der bliver helt, som du godt kunne tænke dig. Eller endnu bedre!

 

Det bedste du kan gøre, er at tænke på biografreklamen som en oplevelse. For dét er, hvad publikum er kommet i biografen for. De vil gerne underholdes. De vil gerne rammes på følelserne. De vil gerne gå derfra med noget at tænke over. Hvis de skal huske din biograf reklame, når filmen er ovre, skal den gerne være en god oplevelse og have elementer, som er nemme at huske.

 

Det kan være alt lige fra at lege med særlige lydeffekter eller med lyset. Jo mindre standard og forventelig den er, jo nemmere er det at huske den.

 

Det virker måske som en stor mundfuld. Men bare rolig. Vi er her også. Så vi hjælper dig med alt det svære, der er omkring produktionen af en god biografreklame.

Hvad koster en biografreklame? Få et tilbud

Der er mange faktorer, der spiller ind på, hvad en reklame til det store lærred koster at producere. For det første er der dit budget, for det andet er der brugen af virkemidler, de lokale biografers prisliste og den tid, vi skal bruge på at producere reklamen.

 

Det er meget nemmere for os at komme med et konkret tilbud, når du kontakter os med flere detaljer og ønsker. Når vi har snakket sammen og fundet ud af, hvad der konkret er brug for, sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

 

Et tilbud starter med en snak. Ring eller skriv gerne til os.

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page