top of page

SoMe Video

SoMe video – Bliv synlig der, hvor kunderne er, de Sociale Medier!

Vi bliver mere og mere sociale online. Engang var der Facebook. Så kom Instagram til. Så blev LinkedIn meget populært. Nu er TikTok på alles læber og hvad mon bliver det næste? 

Sociale medier er kommet for at blive, og det kan du udnytte til at skabe synlighed for din virksomhed. 

Om du er en lille eller stor virksomhed, er SoMe videoer relevante. For de kan bruges til at sælge. De kan bruges til at brande din virksomhed med. De kan bruges til at skabe en fortælling, som kunderne finder personlig og attraktiv. 

Mange undersøgelser viser, at video har en langt større gennemslagskraft og konverteringsrate end tekst og billeder. Tiden og pengene brugt på en SoMe video bør derfor ses som en investering, som du formentlig kan høste en del synlighed og konverteringer af. 

Skal vi give os i kast med nogle ideer? Så kontakt os endeligt gerne.
 

Skab troværdighed og genkendelighed med SoMe video

Synes du også, at du husker video bedre end billeder? Så er du, som andre er flest. Det er godt i denne sammenhæng! For man husker nemlig helt op til 80% af det, man ser og kun 20% af det, man læser.

 

Vil du derfor gerne ud med et budskab, er det et godt skridt at vælge at gøre det med SoMe video.

 

Men. Når du vælger at benytte video frem for billeder og tekst, lader du også din målgruppe se dig. Du inviterer dem i højere grad indenfor i dit univers.

Du kan bruge det til at opbygge en relation og personligt kendskab, hvilket er med til at skabe en langt højere troværdighed. Netop dét er vigtigt, når man shopper online eller gerne vil finde en ny samarbejdspartner.

 

Har du en god ide til nogle SoMe videoer? Eller vil du gerne i gang, men ved du ikke lige helt hvordan, eller hvorledes det skal vinkles?

Så er det godt, du er landet her, da vi hellere end gerne hjælper dig fra A-Z med planlægningen og produktionen af SoMe video.

Image by Zac Wolff
Female influencer recording a video

SoMe video – en hurtig og billig måde at markedsføre på

Markedsføring er som regel ikke billigt. Men det behøver ikke være omkostningstungt for at være godt og brænde igennem på sociale medier. I hvert fald ikke når du vælger SoMe video sammen med os.

 

For det gode ved denne type af video er, at vi kan lave det forholdsvist hurtigt og med brug af få midler, hvis du har brug for det.

 

Der skal ikke mange effekter til for at slå igennem på sociale medier – for det vigtigste er, hvordan du præsenterer budskabet på. Men det er noget, vi alt sammen er eksperter i.

 

Når vi bruger en dag på at optage sammen med dig – og forinden har brugt tid på at planlægge det i detaljer – får du indhold, du kan bruge i forskellige sammenhænge.

Ønsker du det, kan vi derfor godt lave forskellige videoer på ganske kort tid, så du har noget forskelligt at brænde igennem med.

Vi kender til produktionen af video – du kender din virksomhed

Sammen kommer vi derfor til at udgøre et godt team. For med din unikke viden om din virksomhed og målgruppe og vores ekspertise inden for video og virkemidler, tager vi sammen din markedsføring til nye højder.

SoMe videoer har et højt potentiale for konverteringer, men potentialet er meget større, når indholdet er godt og gennemtænkt.

Vi bruger derfor hellere lidt længere tid på at finde frem til de gode ideer og historier sammen med dig, så vi er sikre på, at vi får produceret nogle gode videoer til SoMe, der skaber engagement, konverteringer og brand awareness. 

Vi vil meget gerne lære din virksomhed bedre at kende!
 

Få et uforpligtende tilbud på SoMe videoer

Er du klar til at få en større rækkevidde på sociale medier? Det vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få, da det kan gøre en stor forskel, om du så er en lille eller større virksomhed. 

For det gælder om at være der, hvor kunderne er – men også at møde dem i øjenhøjde, så det for dem også er spændende at engagere sig yderligere.

Om du sælger sko, cremer, ure, gryder eller coaching, hjælper vi dig med at brænde igennem med dit budskab på en ny og inspirerende måde. 

Vi er lige her – klar til at hjælpe dig. 

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page