top of page

KAMPANGEVIDEO

Nå ud med dit budskab med en kampagnevideo

Vil du gerne skabe opmærksomhed omkring et produkt i din virksomhed? Vil du gerne belyse et tema i organisationen? Eller måske et emne? En kampagne er en god og effektiv måde at slå igennem med et budskab på. Særligt når det er med video, da det er med til at skabe ekstra blikfang og kan være det, der får budskabet til at gå viralt.

En kampagnevideo er et oplagt valg, fordi levende billeder er det nye sort. Det er, hvad der tiltrækker opmærksomheden på sociale medier. Det er især gældende på YouTube og Facebook, hvor der er set flere eksempler på kreative kampagnevideoer, der er lykkedes med at gå viralt.

Vil du gerne udbrede din kampagne online, er det vigtigt, at den er effektiv og rammer bredt. Det hjælper vi dig gerne med at sikre.

… For vi hjælper dig fra A-Z med din kampagnevideo

Når du vælger Nexfilm til at stå for produktionen af din kampagnevideo, får du ikke bare et team, der fører kameraet. Nej, du får et team, der er klar og med helt fra starten. Så er der også brug for hjælp til ideer og indhold til kampagnevideo, holder vi os ikke tilbage. Det gælder også, hvis der allerede ligger en plan klar, som du ønsker, at vi finpudser og justerer til.

Det gælder uanset, om der er tale om en produktlancering, en politisk kampagne eller noget helt tredje. Efter grundige samtaler med dig går vi i den kreative tænkeboks, så det rammer spot on på målgruppen. Du er naturligvis også med i processen, så det bliver dit personlige islæt, der former videoen.

Når det hele er optaget, går vi i gang med at redigere. Vi tilføjer grafiske effekter, undertekster og andre virkemidler, der får kampagnevideoen til at fremstå helt skarp. Vi stopper ikke, før du er helt tilfreds.

Hvad er en kampagnevideo?

Det er i virkeligheden et begreb, der dækker over flere forskellige typer af videoer.

Det er derfor en type af video, der kan gå i mange retninger alt efter formålet. Er du politiker eller politisk aktiv, kan det være en kampagnevideo i forbindelse med valget eller et politisk emne, du gerne vil sætte fokus på og belyse.

Ejer du en virksomhed, kan det være en rekrutteringsvideo for at trække dygtige potentielle medarbejdere til. Arbejder du i en velgørende organisation, kan du med en kampagnevideo sætte fokus på indsamlinger, nye tiltag for naturen eller belysning af et vigtigt og diskuterbart emne.

Vi holder dig ikke tilbage fra at lave netop den type af kampagnevideo, som du godt kunne tænke dig – så fortæl os gerne om formålet med din kampagnevideo.

Lav en professionel kampagnevideo sammen med os

Når du gerne vil nå ud til dine kunder og målgruppe, er film et godt skridt i den retning.

Om du gerne vil bruge den på din hjemmeside, som en TV reklame eller som video på sociale medier, er en kampagnevideo et rigtig godt valg, fordi det effektivt sætter gang i engagementet hos dem, film når ud til.

Det er vigtigt for os at understrege, at alt i processen sker meget professionelt.

Vi går meget strukturerede til værks, så budskabet og virkemidlerne står knivskarpe. Vores kameraudstyr er ligeledes af professionel kvalitet, så der ikke er en finger at sætte på hverken billede eller lyd.

Er du nysgerrig på at vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os. Så forklarer vi dig gerne nærmere om processen, og hvad du kan forvente af os. Ønsker du at se referencer på tidligere udførte kampagnevideo eller andreproduktioner, giver vi dig naturligvis et indblik i dette. 

 

Du kontakter os ved at ringe eller sende os en mail.

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

 

Du kan også ringe direkte til os på telefon: 21 14 17 64

NEX NY 300 optimized.gif

Brug kampagnevideo til at skabe mere trafik til hjemmesiden

Vil du gerne gå fuldt ind på at skabe mere trafik til hjemmesiden? Vil du gerne nå længere ud og få flere leads? Det kan du bruge en kampagnevideo til. For det behøver ikke kun være en video, der ligger fast på hjemmesiden som en levende fortælling om, hvem I er.

En kampagnevideo kan også bruges på sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. For film vinder mere og mere frem. Det er, hvad brugerne helst vil bruge deres tid på.

 

Så ved at følge tendensen og bruge en spændende og fængende kampagnevideo til at skabe opmærksomhed, får du også ekstra eksponering. Det vil kunne mærkes på bundlinjen.

 

For det gode ved en kampagnevideo på sociale medier er, at den ikke stopper med at arbejde, selvom du er gået hjem. Den bliver ved med at sørge for eksponering, så du forhåbentligt kan møde ind til nye kunder eller flere forespørgsler.

 

Skal vi hjælpe dig med at lave en professionel kampagnevideo til sociale medier?

Skal vi lave din kampagnevideo?

For der er ikke noget, vi hellere vil! For os er det en ære at få lov til at formidle din virksomheds kerneværdier ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det hele starter med en snak og en

eventuel kop kaffe, hvor vi får forventningsafstemt og snakket nærmere om, hvad du har i tankerne.

 

Vi hjælper dig med ret meget. Faktisk med alt lige fra ideer til det endelige touch. Vil du derfor gerne skille dig ud, men har du brug for lidt professionel feedback, er vi her for at hjælpe dig i mål.

 

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse med at lave en kampagnevideo, så du forhåbentligt har lyst til at bruge os igen, når marketingsafdelingen kalder efter noget nyt materiale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Showreal 2022 LOGO_short-280 optimized.gif

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

bottom of page